Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Blogoscars 2012

Μεγάλη η απουσία των σχεδόν δύο μηνών αλλά δυστυχώς όταν ξεκινάω κάτι δεν είναι και σίγουρο πως συνεχίζω να το στηρίζω με το ίδιο πάθος. Δεν σταμάτησα να βλέπω ταινίες. Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες το έχω παρακάνει και ο λόγος είναι απλός. Blogoscars 2012. Κάποιοι θα θυμάστε πως πέρσι είχε γίνει η ίδια διαδικασία και θα διαβάσατε τις επιλογές μου

Να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Οι bloggers ενωνόμαστε για να δώσουμε τα δικά μας βραβεία λίγο πιο νωρίς από τα επίσημα Oscars. Ψηφίζουμε για καλύτερη ταινία, καλύτερους ρόλους, καλύτερο σενάριο, καλύτερη σκηνοθεσία. Μέχρι τώρα που γράφω αυτές τις γραμές έχουν μαζευτεί ήδη 73 bloggers έτοιμοι να τα ρημάξουν όλα. Έχετε ακόμα χρόνο να μπείτε και εσείς στο παιχνίδι. Οι κανόνες και τα λοιπά ενδιαφέροντα βρίσκονται εδώ Αφού κατάφερα να το διαβάσω ολόκληρο σίγουρα μπορείτε και εσείς.

Γιατί να μπείτε στο κόλπο; Γιατί έχει τρομερό χαβαλέ, καμία επισημότητα και είναι άκρως διασκεδαστική η όλη διαδικασία. Θα δείτε παρουσιάσεις βραβείων που θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα, θα μάθετε για περισσότερες ταινίες που θα τις βάλετε στη λίστα προς παρακολούθηση, θα ψηφίσετε για δεύτερους ρόλους σκυλιά, γατιά, ρολόγια, ντιβάνια, καναπέδες και κανείς δεν θα σας πει τίποτα. Η γκρίνια αν τυχόν προκύψει θα είναι θέμα συνήθειας.Μεταξύ μας αν υπήρχαν τα blogoscars παλιότερα ο HAL σίγουρα θα έπαιρνε βραβείο Β Αντρικού για το Space Odyssey. Το άξιζε κιόλας. Μην μασάτε, σπάστε τα όλα. Για αυτό γίνονται τα blogoscars. Όσο περισσότεροι μαζευτούμε, τόσο το καλύτερο. Σας περιμένω στη γιορτή.

Θα σας δώσω ορισμένα link από συντρόφια που συμμετέχουν και αξίζουν τον κόπο τα γραφόμενά τους.

Ο πρώτος διοργανωτής: @rebellion Choose A Fucking Big Television
Ο πλέον διοργανωτής: @dimitrisdx The Original DimitrisDX
Oι καλύτερες παρουσιάσεις: @Tagres Filmboyant
H απεχθάνομαι το Αrtist: @asteri108 Geek Kid on the Blog
H βιολίστρια: @mendelo Mendelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου